onsdag 30 november 2016

Jul saffran med björnbär i

 125 g Margarin
2 dl strösocker
2 ägg
1 tsk vaniljsocker
4 1/2 dl vetemjöl
2 tsk bakpulver
1 1/2 dl mjölk
1 saffran kuvert 
Björnbär från frys

Rör matfett och socker pösigt.
Tillsätt ett ägg i taget under omrörning.
Blanda vaniljsocker, mjöl och bakpulver.
Blanda en glas med mjölk och saffran i få fin färg sedan häll i skålen och rör ihop.

Häll lite smeten i formarna halva.
Och lägg 3-4 björnbär i varje muffins.

Grädda mitt i ugnen i ca 5-8 minuter men kolla noga för kan blir snabbt brunfärg.

200 grader




Frosting:
Blanda dem resten i en skål: 
50 g färskost (philadelphia)
50 g mjuk smör
6-8 dl florsocker
1 tsk vaniljsocker

Blanda ihop alla och ställ in kylen tills dem är ganska hård för att kunna spritsa fin på toppen..
Ta nåt strössel, godis som passar för jul.
Kan frysa in ja.
Lycka till/ Lotta

Juli