torsdag 22 november 2012

Cake pops med julsmak

Cake pops med pepparkaksmak

 ca 15-20
 1 paket ballerina pepparkakor
100 g philadelphiaost
150 g ljus choklad 
Valfritt strössel
Mixa ballerinakexen smuligt, tillsätt philadelphiaost och fortsätt mixa tills det blir en slät smet. 
Lägg dom på en tallrik och låt dom stelna i kylen ca 1 timme. Ta ut och rulla bollar. 
Smält chokladen, doppa bollarna och lägg dom sedan på ett bakpapper (på en tallrik/fat). 
Häll på lite strössel innan chokladen hunnit stelna. 
Förvaras i kyl eller frys.
 
Lycka till!!!

3 kommentarer:

  1. Hej!
    Vilken mumsig sida jag hamnade på! Misslyckades med mandelformar igår och letar efter ett recept som man kan ta till vara smulorna.
    Kikar nog snart in här igen.
    Bettan

    SvaraRadera
  2. Hej!
    Du är välkommen och kika in när du vill =)
    Ha så gott!

    SvaraRadera
  3. Hej där - så fint du har gjort här och så gott det ser ut! Har nu provat snickerskakor som blev toppen och nu sneglar jag vidare på popsen...är lite orolig över om de växer i munnen och jag skulle tycka om att se dem eller andra saker i genomskärning någon gång!Julhälsningar från Cissi

    SvaraRadera

Gärna lämnar kommentar då är jag jätteglad