måndag 19 maj 2014

Black and White cupcake


Sockerkaksmeten:

125 g Margarin
2 dl strösocker
2 ägg
1 tsk vaniljsocker
4 1/2 dl vetemjöl
2 tsk bakpulver
1 1/2 dl mjölk

Rör matfett och socker pösigt.
Tillsätt ett ägg i taget under omrörning.
Blanda vaniljsocker, mjöl och bakpulver.
Rör ner det i äggsmeten omväxlande med vätskan.
Häll lite smeten i formarna halva.
Grädda mitt i ugnen i ca 5-8 minuter men kolla noga för kan blir snabbt brunfärg.

200 grader
 
Frosting:

Blanda dem resten i en skål:
100 g färskost (philadelphia)
50 g mjuk smör
5-6 dl florsocker
1 tsk vaniljsocker
 
Blanda ihop alla och ställ in kylen tills dem är ganska hård för att kunna spritsa fint toppen..
 Marsipan svart och vit och tryck blomform med pärlor på.
Kan frysa in ja.
 Lycka till Kram

Juli