söndag 10 april 2016

Mammas påskmuffins


125 g Margarin
2 dl strösocker
2 ägg
1 tsk vaniljsocker
4 1/2 dl vetemjöl
2 tsk bakpulver
1 1/2 dl mjölk

Rör matfett och socker pösigt.
Tillsätt ett ägg i taget under omrörning.
Blanda vaniljsocker, mjöl och bakpulver.
Rör ner det i äggsmeten omväxlande med vätskan.
Häll lite smeten i formarna halva.
Grädda mitt i ugnen i ca 5-8 minuter men kolla noga för kan blir snabbt brunfärg.

200 grader

Frosting:
Blanda dem resten i en skål:
50 g färskost (philadelphia)
50 g mjuk smör
6-8 dl florsocker
1 tsk vaniljsocker

Blanda ihop alla och ställ in kylen tills dem är ganska hård för att kunna spritsa fin på toppen..
Ta nåt strössel, godis eller färska bär
Kan frysa in ja.
Lycka till/ Lotta

Blandat minnena