150 vit choklad
125 g rumsvarmt smör
1,5 dl socker
2 ägg
1,5 msk vaniljsocker
1,5 dl mjöl
1. Smält chokladen och låt den svalna.
2. Vispa ihop smör och socker, knäck i ett ägg i taget och vispa till en jämn smet.
3. Häll i chokladen och blanda ihop.
4. Blanda mjöl och vaniljsocker och rör ner i smeten.
5. Smöra o bröa av en rund form.
2. Vispa ihop smör och socker, knäck i ett ägg i taget och vispa till en jämn smet.
3. Häll i chokladen och blanda ihop.
4. Blanda mjöl och vaniljsocker och rör ner i smeten.
5. Smöra o bröa av en rund form.
6. Bred ut smeten och baka av i ca 15 – 20 minuter i 175 grader.
7. Låt svalna och njut sedan med vispade grädde och några dropp av violsmak eller vaniljglass. Mums! Lycka till!
7. Låt svalna och njut sedan med vispade grädde och några dropp av violsmak eller vaniljglass. Mums! Lycka till!